top of page
5B83B197-9969-43CA-AE1F-9C12571698C7.jpe

TUNTIKUVAUKSET

Slow morning

Aamujen kuuluu olla hitaita, jolloin voit heräillä omassa tahdissa ja löytää yhteys itseesi. Tunnilla pääset avaamaan kehoa lempeästi ja valmistautua päivää varten, ihana rauhallinen mutta herättelevä hetki itseäsi varten ennen kuin jatkat päivääsi. Tunti sopii kaikentasoisille joogeille.

Vinyasa Flow

Tunnilla liike seuraa hengitystä, ja sarjat muodostavat virtaavan, eheän kokonaisuuden. Tunti alkaa hengitysharjoituksella tai lyhyellä keskittymisellä, josta siirrytään pehmeiden, kehoa avaavien liikkeiden ja aurinkotervehdysten kautta seisomasarjoihin. Tunneilla on yleensä tiettyyn kehon osaan, tavoiteasanaan tai esim. vuodenaikaan sidottu teema. Tunti sopii parhaiten jo hieman jooganneille, mutta kaikki ovat tervetulleita tunneille.

Soft Flow

Pehmeä ja hidastempoistempi flow tunti. Avaamme kehoa lempeästi tutkaillen ja asennoissa hieman kauemmin viihtyen. Tunnilla tahti on rauhallisempi jotta voimme laskeutua tähän hetkeen ja löytää yhteyden omaan kehoon. Tunti sopii kaikentasoisille joogeille.

Flow

Tunnit ovat sinua varten joka kaipaat enemmän liikettä ja ehkä hieman enemmän haastetta. Flow tunneilla liikumme sulavammin asennosta toiseen hengityksen johdattelemana. Tuntien taso on vaihteleva, joskus enemmän haastetta, toisinaan vähemmän. Tunti sopii kaikentasoisille, mutta huomioithan että tunti sisältää enemmän liikettä.

Juicy Flow

Tällä tunnilla nostamme kehon lämpöä, joten tämä tunti on sinua varten joka haluat liikkua enemmän, löytää yhteyden lihaksiin ja ehkä jopa hikoilla! Flow tunti jolla keskitymme lihaksiin ja niiden käyttöön. Tunti sopii kaikentasoisille, mutta huomioithan että tunti sisältää enemmän liikettä. 

Pehmeä Aamu

Tälle tulevaan päivään valmistavalle tunnille voit pyörähtää vaikka suoraan sängystä. Tunti alkaa pehmeillä ja hitailla liikkeillä, edeten dynaamisempiin kehoa herätteleviin liikkeisiin. Tunti on avaava ja pehmeästi vahvistava ja se sopii kaiken tasoisille joogeille. Tunti sopii kaikentasoisille joogeille.

Pehmeä ilta

Tunnilla yhdistyy pehmeä liike, kehon lempeä avaus ja ajoittain kehoa vahvistava rauhallinen haaste. 

Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille. 

After Work Yoga

Pitkän työviikon jälkeen on ihana laskeutua joogamaton päälle, avata kehoa, löytää sisäistä rauhaa ja tasapainoa. Tämä tunti pitää sisällään vähän kaikenlaista, hengitystä, palloja, kehon avausta, pitkiä venytyksiä ja kaikkea muuta joka johdattelee sinut lempeästi kohti ihanaa viikonloppua! Tunti sopii kaikentasoisille joogeille.

Lempeä Lauantai

Ihanan lempeä harjoitus joka availee kehoa ja herättää sinut päivää varten. Tunnit pidetään vaihtuvalla ohjaajalla, joten nyt sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan eri ohjaajien tunneista! Tunti sopii kaikentasoisille joogeille.

Yin Yoga

Yin yoga tunnilla pääset rauhoittumaan ja löytämään aikaa itsellesi lempeän harjoituksen myötä. Tunti on hyvin pehmeä, tutkaileva ja pysymme pidempiä aikoja jokaisessa asanassa (asennossa). Tämä on täydellinen tapa rauhoittaa sekä keho, mieli että hermosto. Tunti sopii kaikentasoisille joogeille.

Tuntikuvaukset: About
bottom of page