top of page
Search
  • hetkihelsinki

UUSIKUU OINAASSA 12.4.2021

Tänään Uusikuu laskeutuu rohkean Oinaan merkkiin. Eläinradan ensimmäinen merkki Oinas on yksi Tulimerkeistä ja sen hallitseva planeetta on fyysisen toiminnan planeetta Mars. Oinas aloittaa vuodenajoista ensimmäisen eli kevään ja näin ollen sen energiakin on täynnä virkistävää elinvoimaa.

Oinas symboloi puhdasta pöytää, mahdollisuutta aloittaa jotain uutta. Oinas on peloton johtaja, eikä hän pelkää kulkea sitä reittiä, mitä muut karttavat. Oinas on rehellinen ja teeskentelemätön, mikä voi epätasapainossa näyttäytyä myös liiallisena suorasukaisuutena ja muiden (tarkoituksettomana) loukkaamisena. Kehossamme Oinas hallitsee päätä, kasvoja, lisämunuaisia ja verenkiertoa.

Uudeksi Kuuksi kutsutaan aikaa, jolloin Kuu on Maan ja Auringon välissä ja Kuun Maahan katsova puoli on kokonaan vailla auringon valaisua. Oinaan symboliikan tapaan, Uusikuukin on tyhjä sivu, uusi alku. Se on hetki, ja mahdollisuus kääntyä sisäänpäin ja pohtia, mitä haluat kutsua elämääsi ja mistä voisit ehkä päästää irti. Ehkä olet jahkaillut jonkin uuden projektin tai harrastuksen aloittamisen kanssa. Tai ehkä mielessäsi on unelmiesi liikeidea, joka vaatii sen ensimmäisen askeleen. Miten toivoisit asioiden olevan emotionaalisesti, fyysisesti, romanttisesti tai hengellisesti?

Vastaanota Uudenkuun ja Oinaan energia ja valjasta ne rohkeudeksi ja motivaatioksi aloittaa jotain uutta! Oinas rohkaisee myös ottamaan riskejä ja pitämään puolensa. Luota omaan intuitioosi ja kulje määrätietoisesti kohti hulluimpiakin unelmiasi – manifestoi, manifestoi, manifestoi!


-Jonna


33 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page