top of page
Search
  • hetkihelsinki

TÄYSIKUU VAA`AN MERKISSÄ 28.3.2021

Täysikuu laskeutuu tulevana sunnuntaina vaa’ an merkkiin, ja kuten aina, tämäkin taianomainen täyden potentiaalin aika kannattaa käyttää hyödyksi.

Eläinradan seitsemäs merkki Vaaka on yksi Ilmamerkeistä ja sen hallitseva planeetta on Venus. Vaa´an energia on kukoistavaa ja se houkuttelee esiin esteettisen puolemme. Vaaka luo ympärilleen kauneutta ja harmoniaa ja symboloi oikeudenmukaisuutta ja tasapainoa. Vaaka puntaroi usein asioiden molempia puolia, minkä vuoksi voi epätasapainossa näyttäytyä päättämättömyytenä. Kehossamme Vaaka hallitsee pakaroita, haimaa ja munuaisia.

Täyden kuun energia on voimakasta, ja saatamme tuntea voimistuneita, ei niin miellyttäviäkin tunteita. Emme ehkä pysty hallitsemaan tunteitamme saati nukkumaan, ja tuntuu, kuin olisimme tulossa hulluiksi. Täysikuu valaisee syvällä varjoissa piileskelevät tunteemme ja pelkomme, joita olemme ehkä yrittäneet paeta. Ja toisaalta täysikuu voi myös auttaa meitä näkemään kirkkaammin niitä iloisempiakin asioita, vahvistamaan jotain jo olemassa olevaa. Mitä asioita haluamme vaalia, mistä olisi ehkä aika luopua.

Ja niin pelottavalta kuin tämä kuulostaakin, täysikuu ja sen energia odottavat meitä syleilyynsä. Muistuta itseäsi siitä, että kaikki tämä on merkki yhteydestäsi isoäiti-Kuuhun. Tämä energia ja aika on täällä, jotta voit valjastaa sen joksikin upeaksi!

Psst! Kuvittele, että Kuu on valtava discopallo, laita lempi-biisisi soimaan ja tanssi kuun sillassa. Kylve sen kauniissa valossa ja tunne kuinka kuun energia valtaa jokaisen solusi!

Jos elämäsi tuntuu olevan epätasapainossa, Vaa´an täysikuu auttaa sinua näkemään mistä kiikastaa. On aika tehdä rauha konfliktien kanssa ja mennä eteenpäin. Kaikki negatiivinen energia, viha tai vastustelu mitä kannat, tuntuvat erityisen raskaalta nyt blokaten ja vieden tilaa positiivisen energian ja runsauden tunteilta. Nyt on aika keskittää kaikki energiat paranemiseen, voimien keräämiseen ja korkeammille voimille antautumiselle. Pian manifestoimasi asiat ovat lähempänä kuin arvaatkaan.

- Jonna

McCarthy, J. (2018). The Stars Within you – A Modern Guide to Astrology

Haksever, S. (2020). Mama Moon’s Book of Magic


28 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page