top of page
Search
  • hetkihelsinki

TÄYSIKUU SKORPIONISSA 27.4.2021

Pääsemme taas kylpemään täydenkuun valossa, tällä kertaa intohimoisen ja salaperäisen Skorpionin merkissä. Tämä täysikuu tunteineen voi näyttäytyä meille erityisen voimakkaana, sillä se on myös vuoden ensimmäinen superkuu!

Eläinradan kahdeksas merkki Skorpioni on yksi Vesimerkeistä ja sitä hallitsevat seksuaalisuuden ja vallan planeetat Mars ja Pluto. Skorpioni symboloi kuoleman ja uudelleensyntymisen prosesseja, minkä johdosta skorpionin energia voi olla tuhoisaa. Kaikessa äärimmäisyydessään nämä prosessit vievät kuitenkin kohti muutosta ja irtipäästämistä, tarjoten meille mahdollisuuden voimaannuttavaan itsetutkiskeluun.

Täysikuu Skorpionissa herkistää aistimme tunteillemme ja ajatuksillemme ja yhdessä ne voivat viedä meidät matkalle syvälle sisimpäämme, tunteidemme syövereihin. Rauhoita ympäristö, sytytä kynttilät ja istu alas. Keskity hengitykseen ja vain havainnoi. Huomaa, minkälaisia asioita ja tunteita täysikuu nostattaa pintaan. Tiedosta, jos olet paennut joidenkin tunteiden käsittelyä - voi olla, että nyt huomaat pakotien tuhoutuneen, etkä pysty enää piiloutumaan.

Mitkä asiat estävät sinua toimimasta? Oletko vältellyt tunteitasi ja niiden kohtaamista? Mitkä asiat triggeröivät sinua ja miksi? Onko sinulla rajoittavia uskomuksia, jotka estävät sinua huutamasta unelmiasi ja halujasi maailmalle sydämesi pohjasta? Jos vastasit kyllä, nyt on aika päästää irti, tunnistaa sinussa oleva valtava potentiaali ja tehdä tilaa intohimoillesi! Sinussa on jo kaikki, mitä tarvitset.


-Jonna40 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page