top of page

OHJAAJAT

teacher%20sara.JPG

SARA ANDERSSON

Flow, Yin yoga, Juicy Flow

Heippa! Olen Sara, Hetki Helsingin perustaja. Olen joogaohjaaja mutta opiskellut aikoinaan myös sairaanhoitajaksi ja sosiaalipsykologiaa. Jooga on auttanut minua paljon elämässä ja halusin joogaohjaajaksi jotta voin jakaa joogan iloa. Joogasta onkin tullut minulle elämäntapa ja jaan joogan tuomaa iloa tunneillani Hetkessä. Ohjaajana sanoisin olevani moniulotteinen. Ajoittain joudut nauramaan huonoille vitseilleni Juicy Flow tunneille kun taas toisinaan kuljetan sinut läpi syvällisemmän tunnin jossa lempeällä tavalla pääset yhteyteen itsesi kanssa. Tunneilla kuuntelemme omaa kehoa. Saat aina luoda omaa harjoitusta jossa kunnioitat omia rajojasi läpi koko tunnin. 

Joogan lisäksi olen nyt hurahtanut mökkielämään. Viikonloppuisin minut löytää Porvoosta mökiltä jossa nautin metsälenkeistä ja luonnon hiljaisuudesta.

 

IMG_5690.jpg

MIRKKA

Vinyasa Flow, Soft Flow

Valmistuin RYT200-joogaopettajaksi syksyllä 2020. Joogan polulle minut vei alunperin innostus oppia enemmän joogan fyysisestä puolesta ja halu tuntea omat henkiset voimavarani syvemmin. Parhaimmillaan joogan kautta pystyykin tuomaan myös maton ulkopuolelle rauhaa ja tasapainoa.
Uskon että liikkeen kautta ja hengitystä tarkkailemalla saa helpommin yhteyden myös omaan mieleen, joten yritän korostaa tätä myös omilla tunneillani. Tuntini eivät välttämättä ole nopeatempoisia, mutta perusasanoiden joukkoon on välillä ripoteltu vaativampiakin versioita. Vaikka jooga ei ole pelkkä fyysinen suoritus, on kiva haastaa itseä ja oppia uutta. Oma haasteeni tälle vuodelle onkin seisoa käsillään ilman tukea. Vielä se ei suju.
Joogan lisäksi minua innostavat aamut, jolloin saa juoda rauhassa kahvia ja lukea kirjoja. Ja jotta elämä ei olisi liian seesteistä, tykkään seistä ja kaatua sekä rulla- että surffilaudan päällä. Ja syödä maapähkinävoita.

Jonna jooga-6.JPG

JONNA

Strong Flow, Hatha

Hei! Olen Jonna,  RYT-200 Hatha- ja Vinyasajoogaopettaja, ja lisäksi olen syventänyt osaamistani Traditional Tantric Hatha -suuntauksen parissa.  


Joogan pariin löysin opiskellessani fysioterapiaa ja ihmiskehon ihmeellisyyttä. Tänä päivänä jooga näkyy elämässäni myös maton ulkopuolella. Jooga on minulle elämäntapa - se on hidastamista ja itsensä äärelle pysähtymistä, omien rajojen tutkimista ja itsensä haastamista, armollisesti pukaten itsensä välillä kuitenkin myös epämukavuusalueelle. 


Joogan lisäksi sydämeni sykkii lähi-idän keittiölle, kiireettömille aamuille ja järvimaisemalle. Hummus-retriitti Saimaan rannalla ei siis ole kauhean tuulesta temmattu ajatus. 

Ohjaan Hetkessä Hatha- ja Strong Flow tunteja, joissa molemmissa voimakkuus ja lempeys yhdistyvät hengityksen ja turvallisten linjausten avulla toimivaksi kokonaisuudeksi. Tunneillani haluan tarjota sinulle turvallisen ympäristön antautua ja haastaa, kohdata itsesi sellaisena kun olet.

891A0580_edited.jpg

WILMA

Meditaatio ja syvärentoutus

Nimeni on Wilma Halén, ja olen aina ollut kiinnostunut henkilökohtaisesta kehityksestä ja siitä, miten mieli ja keho toimii yhtenä kokonaisuutena. Meditaatioharjoituksien avulla annamme mielen ja kehon palautua vastapainona arjen suorittavalle hektisyydelle. Kun olemme hetken tietoisia ainoastaan itsestämme, jaksamme sen jälkeen taas olla luovia ja energisiä. 


Meditaatio-ohjaajakoulutukseni lisäksi olen opiskellut kauppatieteitä ja päivätyöni teen brändäämisen parissa. Muutamia vuosia sitten löysin meditaation maailmaan, kun halusin harjoitella keskittymistä ja rauhoittumista, sekä nukahtaaa helpommin. Meditaation avulla olen oivaltanut paljon itsestäni ja nykyään osaan suhtautua omiin tunteisiin hyväksyvämmin, sekä ympärilläni pyörivään menoon rennommin ja suurella mielenkiinnolla. 


Tervetuloa mukaan meditaatio- ja syvärentoutustunnille palautumaan ja harjoittelemaan keskittymistä, sekä vahvistamaan oman henkisen hyvinvoinnin voimavaroja!

IMG_5587.jpg

SILJA

Yin & Yang

Heippa, olen Silja. Olen alun perin löytänyt tieni joogan pariin kiinnostuttuani kehon ja mielen yhdistävästä läsnäolon tilasta, joka tarjoilee jatkuvan oppimisen polun. Olen kouluttautunut joogaopettajaksi (ryt 200) ja opetan erityisesti pehmeitä joogasuuntauksia, kuten lempeää hathaa, flow’ta ja yin-joogaa, Hetki Helsingissä ohjaan tällä hetkellä Yin & Yang -tunteja. Tunneillani joogaat itseäsi kuunnellen turvallisessa, tasa-arvoisessa ja lämpimässä ilmapiirissä. Opettaessani minulle keskeistä on lempeyden kautta syntyvä hyväksyvä läsnäolo sekä kuunteleva vuorovaikutus, jotka luovat tilaa niin virtaavalle liikkeelle kuin rauhoittavalle pysähtymiselle. Uskon joogan lisäävän kehon, mielen ja sydämen yhteyttä sekä hyvinvointia ja toimimaan polkuna kohti universaalia rakkautta – niin itseä kuin muitakin kohtaan. Joogan opettamisen lisäksi työskentelen esitystaiteilijana ja teatteriopettajana ja elämässäni nautin luonnossa liikkumisesta, hyvästä kahvista sekä ihanista ihmisistä ympärilläni.

IMG_5526.jpg

JANETTE

Yin, Astanga

Satnam, olen Janette. Oma joogipolkuni alkoi vuonna 2002 kun tutustuin astangajoogaan, joka vei heti mennessään ja jonka johdosta tämä onkin ollut ns pääsuuntauksena siitä lähtien. Ohjaajaksi kouluttauduin 2012, Intiassa Sri Pattabi Joisin perinteitä kunnioittaen. Intiasta mukaan tarttui vahvasti mantrat ja sankristinkielinen musiikki, jonka koen tukevan joogaharjoitusta. Siksi soitankin sitä tunneillani yhdessä muun rentouttavan musiikin lisäksi. Mantrat resonoivat syvästi kehossa energiakanavia eli chakroja tasoittaen juuri sinne missä sitä tarvitaan. Keho on suurimmaksi osaksi nestettä joka värähtelee oikeilla äänitaajuuksilla. Tunneillani etenemme hitaasti, omaan kehoon tutustuen ja kuunnellen, otamme vaativampia asanoita mukaan harjoitukseen kehon ollessa siihen valmis. Koen myös hyvin tärkeäksi uttjay-hengityksen, jonka haluan opettaa kaikille tunneillani. Tätä kutsutaan myös joogahengitykseksi joka luo pohjan harjoitukselle ja on jo itsessään hyvin puhdistava sekä meditatiivinen. Tervetuloa tunneilleni, nähdään matolla Hetkessä!

 

Ohjaajat: Our Team
bottom of page